Home Sweet Home

Dizajn enterijera

« Kako da sami postavite tapete | Main

"ČUPAVCI" u enterijeru
2010/09/06,21:32

    

  Kada pričamo o enterijeru, najčešće pričamo o nameštaju i rasveti. Zaboravljamo vrlo važan elemenat enterijera - tepih i njegovu ulogu u kreiranju ambijenta. Dizajn i tehnologija izrade tepiha, odraz su mode i tendencija u datom trenutku.

   Tako danas imamo  moderno dizajnirane tepihe koji  prate savremene tendencije u industriji nameštaja i prilagođavaju se savremenim enterijerima. Kombinovanjem vlakana različite strukture, debljine i dužine, stvoreni su meki, čupavi, vizuelno vrlo bogati tepisi. Ovi "čupavci" predstavljaju već nekoliko godina, najaktuelniji trend u svetu pa i kod nas, i konačno dobijaju primat nad tradicionalnim, orijentalnim tepisima.

  Mekoća ovih tepiha izaziva neopisiv osećaj topline, a boje skladno kombinovane, bez jakih kontrasta, uzete iz prirode, doprinose dobroj atmosferi. Lako se uklapaju u skoro svaki prostor,a  zbog karakterističnog vizuelnog utiska idealni su za moderne, stilizovane prostore.

Komentari

Comment Icon

Cupavi tepisi su super. Uvek su mi bili prelepi i interesantni. Bas treba da kupujem tepih za dnevni boravak i on za sada drzi mesto br. 1

Posted by: stakicj at 2010/09/07, 21:44
Comment Icon

Ja imam dva i prezadovoljna sam,a baš sam čitala na nekom hr forumu, otvorenom na ovu temu, mišljenja su podeljena.Treba da kupiš samo najkvalitetnije i biće ok, super se održavaju!! :)))

Posted by: maxima at 2010/09/08, 02:46
Comment Icon My answer

Your post is really good and informative. I'm surprised that your post has not gotten any good quality, genuine comments. You have done a great job by posting this article.Thanks !!!

Posted by: lista de emails at 2011/05/13, 18:21
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu