Home Sweet Home

Dizajn enterijera

« Značaj svetla u enterijeru | Main | Harmonizujte staro i novo »

Tapete kao problem
2010/09/05,11:34

 

 Izvor:http://www.polydec.rs/tapete.html

     Jedan od vodećih elemenata u definisanju našeg životnog prostora mogu biti i tapete. Naravno, pod uslovom da ih volite i da znate da ih odaberete. To uopšte nije lako i  shvatite to odmah kad uđete u prodavnicu tapeta. Poseban problem kod izbora tapeta vam predstavlja situacija gde  imate nekoliko zadatih elemenata u vašem enterijeru ( mebl presvlake, zavese, tepih ). Potrebna vam je pomoć dizajnera koji znalački rešava sve vaše probleme i dileme i od vašeg ambijenta napravi uspešnu kompoziciju.

    Mnogo je lakše ako krećete da uređujete vaš prostor od početka, kada birate potpuno nove elemente. Tada verovatno nećete pogrešiti i prema vlastitom ukusu ćete da izaberete ono što vam se najviše dopada, usklađujući ostale elemente i detalje u prostoru po boji i stilu.

   U svim ostalim situacijama preporučujem da konsultujete dizajnera, da vam se ne desi da nalepite tapete "koje su vam se tako svidele i morali ste da ih imate u vašoj sobi", a onda shvatite da uopšte ne odgovaraju ambijentu u koji su unesene.Tada ćete "proći mnogo skuplje" jer ta situacija nalaže hitne promene ( van moraju ići ili tapete ili vaš omiljeni čupavi tepih, a da ne govorim o većem problemu - menjanje presvlaka i ostalih dekorativnih elemenata.

 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu