Home Sweet Home

Dizajn enterijera

| Pomoć prijatelja »

Promene!
2010/08/27,00:57

 

Promene enterijera i prostora u kome živimo su dobar početak ili čak garancija da ćemo se osećati bolje, inspirativnije.Volim  promene i osećaj koji imam u novom ambijentu. Negde u "ELLE  dekor" pročitala sam naslov "Uramljeni životi u rasponu od tri veka" i naježila se. Ne bih mogla živeti u takvom prostoru, iako duboko poštujem stilove tog vremena i divim se tolikoj posvećenosti i lepoti svakog detalja.Vreme u kome živimo oblikuje nas pa i ono što stvaramo je proizvod jednog vremena.

Angažovanje  dizajnera enterijera, za posao koji uglavnom kod nas  obavljaju  arhitekte, naravno ne bi trebalo da predstavlja luksuz, ali najčešće je naš standard  takav, da vlastite ambijente uređujemo samostalno i stičemo znanja kroz praksu ili još bolje - od onih koji nešto više znaju o tome, a da nas to ne košta mnogo.

Profesionalno dizajniran enterijer podrazumeva osmišljavanje i uređenje unutrašnjih prostora    (uređenje zidova, podova, plafona, određivanje i usaglašavanje boja, materijala, obloga, tapeta kao i opremanje nameštajem,tekstilom...). Prema ličnim pretenzijama menjaju se i naše životne potrebe. Kod nekih su one jednostavne, kod drugih ne. Bitno je da  promene prostor učine prijatnijim i  bolje iskorištenim.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu